Σχέδιο Αθηνά | Όλες οι αντιδράσεις συγκεντρωτικά!


Το Σχέδιο Αθηνά, ήρθε για να μας κάνει να ξεχάσουμε όσα ξέρουμε για τη δομή των τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Συγχωνεύσεις και απορροφήσεις, μερικές εκ των οποίων και λογικές, δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στην άμεση ζωή φοιτητών, καθηγητών και ντόπιων.

Ας δούμε τις αντιδράσεις:
  • ΤΕΙ Χαλκίδας

Το πρώτο που ρίχτηκε στη μάχη. Μία βδομάδα κλειστή σχολή, διαβάστε τα αιτήματα και την επίσημη ανακοίνωση από τη συνέλευση
ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Εξίσου μάχιμο το ΑΤΕΙΘ, όπου ανακοίνωση κατά του Σχεδίου Αθηνά, εξέδωσαν τόσο οι φοιτητές όσο και το προσωπικό! Το ΑΤΕΙΘ παραμένει και αυτό κλειστό.
ΤΕΙ Ιονίων Νήσων
Εξαιρετικά δυναμική παρουσία και τα ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Ανακοινώσεις, βίντεο και με τις δηλώσεις της 66χρονης φοιτήτριας να έχουν γίνει ήδη viral!
ΤΕΙ Πατρών
Εξηγήσεις για τον παραλογισμό του νέου σχεδίου, ζητούν και οι φοιτητές του ΤΕΙ Πάτρας. Διαβάστε την αφοπλιστική ανακοίνωση, αλλά και τις δηλώσεις του προέδρου!
ΤΕΙ Ναυπάκτου
Οι φοιτητές επέλεξαν να χακάρουν την ιστοσελίδα του δήμου, όπου πέρασαν το μήνυμά τους!
ΤΕΙ Λάρισας
Παράπονα όμως, είχαμε και από το ΤΕΙ Λάρισας. Διαβάστε γιατί! Επίσης, υπενθυμίζουμε πως φυσικά και εδώ, η εξεταστική αναβάλλεται.
ΑΣΟΕΕ – ΟΠΑ
Ανακοίνωσε εξέδωσε και το ΟΠΑ, αντιδρώντας στο ομοσπονδιακό πανεπιστήμιο που προβλέπει το Σχέδιο Αθηνά.
Η επόμενη μέρα
Την ίδια ώρα, έκτακτη σύνοδος πρυτάνεων προγραμματίστηκε, ενώ ο Υπουργός Παιδείας, επιμένει πως όλα θα εφαρμοστούν κανονικά!


Read more: http://www.neolaia.gr/2013/02/05/sxedio-athina-adiraseis-foithtwn/#ixzz2K4OI8q9S

 
back to top

back to top