Όλη η αλήθεια για τους Beatles




Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ηχογραφημένη συνέντευξη της Yoko Ono που είχε παραχωρήσει στο Rolling Stone το 1987, στην οποία έδωσε τις απαντήσεις της για τη διάλυση των Beatles.
«Οι Beatles είχαν αρχίσει να είναι πολύ ανεξάρτητοι. Καθένας από αυτούς ήθελε να κάνει τα δικά του πράγματα. Μάλιστα ο John δεν ήταν ο πρώτος που ήθελε να φύγει. Αυτός ήταν ο Ringo, που ήρθε ένα βράδυ που βρεθήκαμε τυχαία έξω και μας το ανακοίνωσε. Ο George ήταν ο επόμενος και ο John τρίτος. Ο Paul ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε να κρατήσει την μπάντα ενωμένη. Αλλά οι υπόλοιποι τρεις θεωρούσαν ότι επιθυμούσε να τους κρατήσει μαζί ως δική του μπάντα. Είχαν αρχίσει να αισθάνονται πως οι Beatles είχαν γίνει η μπάντα του Paul και αυτό δεν τους άρεσε».
Συμπλήρωσε επίσης: «Παρόλο που ο John αισθανόταν εντάξει με την απόφασή του να φύγει από τους Beatles, υπήρχαν στιγμές που του έλειπαν οι υπόλοιποι και περίμενε από εμένα να τους αντικαταστήσω».
Πάντως αυτές οι δηλώσεις επιβεβαιώθηκαν και από συνέντευξη του Paul McCartney, που δήλωσε πρόσφατα: «Η Yoko δεν διάλυσε την μπάντα. Διαλυόμασταν ήδη από μόνοι μας».

 
back to top

back to top